Beste lezer

September, de laatste maand van Vincent was here in het de Rossaert in Antwerpen! Van harte welkom. Karin zal zelf aanwezig zijn op zondag 12 en 26 september.

Basket with lemons and a bottle (after Van Gogh) 54 x 64 cm, archival pigment print, framed.

Vincent was here

Een beeldend onderzoek op de grens tussen fotografie en schilderkunst en geïnspireerd door de kijk van Vincent van Gogh.

Bij de tentoonstelling in de Rossaert ligt het accent op de stillevens. Donkere Brabantse stillevens in clair obscur gecombineerd met uitbundig kleurige boeketten en stillevens naar Vincent van Goghs beeldtaal uit zijn Zuid-Franse periode. Bovendien worden enkele interieurs en plaatsen waar Van Gogh verbleef getoond. Al deze foto's zijn te koop in een gelimiteerde oplage. De Rossaert is een bijhuis van Galerie Ronny Van de Velde.

Deze Vincent was here tentoonstelling maakt deel uit van het AntwerpPhoto Festival dat plaatsvindt in het nabijgelegen Loodswezen (vlakbij het MAS). Er is een wandeling uitgestippeld vanuit het Loodswezen die de fotogaleries in Antwerpen aandoet.

www.vincentwashere.com
www​.ron​ny​van​de​velde​.com

Info AntwerpPhoto Festival


Basket of Potatoes (after Van Gogh) © Karin Borghouts

Vincent was here

Solotentoonstelling
Karin Borghouts
Nog t/m zondag 26 september 2021
Open vrijdag, zaterdag en zondag 13 - 18 uur
Vrije toegang.

Rossaert
Nosestraat 7 - 2000 Antwerpen

Fotoboek en speciale editie

Het fotoboek Vincent was here is een uitgave van Ronny Van de Velde. Eris een speciale editie van het boek met een print verkrijgbaar. Deze kan online besteld worden aan 99 euro + verzendkosten. Ook te kijk en te koop in de Rossaert.

Book + n° 8 Auvers sur Oise 22 x 28 cm

Vincent was here in de pers

Het artikel van Jan Braet in KNACK weekblad van 1 september 2021 kunt u hier lezen.

De zonnebloemen die Karin Borghouts fotografeerde sieren deze maand de cover van het jubileumnummer van het maandblad COLLECT.
Het artikel van twee bladzijden kunt u hier lezen.

Architectuur

De foto's die Karin Borghouts maakt voor architecten worden geregeld gepubliceerd in internationale architectuurmagazines, op vakwebsites en in architectuurboeken. Er worden ook architectuurwedstrijden mee gewonnen.

Bekijk hier haar architectuurfoto's.

Het Predikheren, Mechelen BE © Karin Borghouts voor Korteknie-Stuhlmacher Architecten

Een fotoboek of speciale editie van Karin Borghouts bestellen?

Bekijken en bestellen : karinborghouts.be/shop
Na het invullen van uw gegevens komt u op een beveiligde betaalsite.

De fotoboeken van Karin Borghouts zijn ook te koop in de Rossaert Antwerpen of in de boekhandel.

De speciale editie van Paris Impasse is uitverkocht.

ZICHT is een maandelijkse nieuwsbrief van de Belgische kunstenaar en fotograaf Karin Borghouts. Zij maakt eigen werk en vervult opdrachten voor kunst-, cultuur- en erfgoedinstellingen, uitgeverijen, overheden, architecten.

www.karinborghouts.be

Karin Borghouts, Bareelstraat 32, 2920 Kalmthout, België — +32 (0) 486 36 45 38 — BTW BE 0844 103 304 — Indien u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich uitschrijven via deze link. — Lees deze nieuwsbrief in je browser.