Solotentoonstelling in de Citadel van Namen

De grootste Vincent was here tentoonstelling tot hiertoe is te bekijken in de gerenoveerde kazerne Terra Nova in de Citadel van Namen. In Musée Félicien Rops, ook in Namen, loopt momenteel de tentoonstelling Dans les yeux de Van Gogh met werk van 19de eeuwse Belgische tijdgenoten van Vincent van Gogh.
Een dubbelticket Musée Félicien Rops en de Citadel van Namen verschaft toegang en bovendien krijg je korting om met de nieuwe kabelbaan van de stad naar de citadel te reizen. Of andersom.
Vincent was here is een persoonlijk beeldend project op de snijlijn tussen fotografie en schilderkunst en vol referenties naar de schilderijen van Vincent van Gogh. Het fotoboek Vincent was here is ter plaatse verkrijgbaar en werd uitgegeven door Galerie Ronny Van de Velde.

Vincent was here
Karin Borghouts

17 december 2021 - 6 maart 2022
Citadel van Namen
(Terra Nova)
Route Merveilleuse 64 (met de auto via de weg achter het Grand Casino, iets na de parfumerie Delforge)
Namen (BE)
Tijdens de Kerst- en de Krokusvakantie elke dag open van 10 tot 17 u.
Verder open op woensdag en vrijdag van 13 tot 17 u. en op zaterdag en zondag van 10 tot 17 u.

Karin Borghouts is zelf aanwezig op zondag 9 januari, 6 februari en 6 maart 2022, van 13 tot 17 u.

Info Citadelle de Namur

Info Musée Félicien Rops

Vincentwashere.com

Look at the video Vincent was here (thanks to Lena Watters)
Exhibitionview Vincent was here - Karin Borghouts in Terra Nova, Citadel Namur, Belgium - 2021-2022

Winterblomme

In Galerie De Mijlpaal in Heusden-Zolder loopt een groepstentoonstelling waarbij het florale alle aandacht krijgt. Lichtpuntjes in deze donkere tijd.

Winterblomme
27 november 2021 - 27 februari 2022
Soundsourcing (winterconcert door Rob Sweere): nieuwe datum 27 februari 2021, 15u, gratis, wel inschrijven.

Kunstgalerij De Mijlpaal
Brugstraat 45
Heusden-Zolder BE
Open op vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur.

Sunflower ©Karin Borghouts 30 x 45 cm, archival pigment print, 2018-2021

Vanwege Vincent in Breda

In het Stedelijk Museum in Breda opende er op 18 december 2021 een hedendaagse kunsttentoonstelling waar Karin Borghouts ook aan deelneemt. De expositie neemt de geboortegrond van Vincent van Gogh als inspiratie en toont hoogtepunten uit de collectie en het artist-in-residence programma van het Van GoghHuis in Zundert. Catalogus beschikbaar.

Vanwege Vincent
18 december - 1 mei 2022
Stedelijk Museum Breda (NL)
Tijdelijk gesloten.

Info Stedelijk Museum Breda

Stedelijk Museum Breda, until May 1, 2022

THE HOUSE boek en bier

Het nieuwe fotoboek THE HOUSE van Karin Borghouts, uitgegeven door Snoeck Publishers in een vormgeving van Jean-Michel Meyers, is te bestellen via deze webshop en in gespecialiseerde winkels.

Stroombrouwers.be uit Gent brouwde een zwart oatmeal STOUT bier met een foto uit The House op het blikje. Een lekker artist label winterbier. Ook te koop in de shop van het SMAK bijvoorbeeld.
Stroom, Forelstraat 27, Gent (BE)

ZICHT is een maandelijkse nieuwsbrief van de Belgische kunstenaar en fotograaf Karin Borghouts. Zij maakt eigen werk en vervult opdrachten voor kunst-, cultuur- en erfgoedinstellingen, uitgeverijen, overheden, architecten.

www.karinborghouts.be

Karin Borghouts, Bareelstraat 32, 2920 Kalmthout, België — +32 (0) 486 36 45 38 — BTW BE 0844 103 304 — Indien u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich uitschrijven via deze link. — Lees deze nieuwsbrief in je browser.