Beste lezer

De coronatijd zorgde voor fotograaf Karin Borghouts voor een herbronning waaruit een prachtig nieuw fotoproject ontstaat. Daarover later meer. In het Museum Antwerpen werd ondertussen verder gewerkt. De solotentoonstelling 'Vincent was here' is weer geopend in het Van GoghHuis in Zundert. U kunt ook een groepstentoonstelling met haar werk bezoeken in Gallery De Mijlpaal in Knokke. Een fijne zomer!

Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen © Karin Borghouts 2020

Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen


Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen is in renovatie. De historische zalen op de eerste verdieping zijn klaar en in ere hersteld. Werffotograaf karin Borghouts maakt er een nieuwe fotoreeks.
Bekijk hier

Tentoonstelling Vincent was here

De tentoonstellingen Vincent was Here van Karin Borghouts en No photos from Van Gogh van Hans de Kort zijn weer te bezoeken in het Van GoghHuis Zundert. En ze zijn verlengd t/m 16 augustus 2020. Er is ook het kleine museum over Van Gogh's jeugd, de zonnebloem van Loek Grootjans en de Van Gogh Gallery.
Zundert is de geboorteplaats van Vincent van Gogh, ligt vlak over de Belgische grens en is een prachtig fiets- en wandelgebied.
Bezoek aan de tentoonstellingen na reservering.

Van GoghHuis
Markt 26-27 - ZUNDERT - Nederland
Woensdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag + zondag 12:00 – 17:00 uur

BEKIJK DE VIDEO

Tentoonstellingszicht Van GoghHuis Zundert

Kunst aan Zet in Gallery De Mijlpaal Knokke

In Knokke in Gallery De Mijlpaal is de groepstentoonstelling KUNST AAN ZET geopend waaraan Karin Borghouts deelneemt met foto's eerder gemaakt in wat nu het GUM, Gents Universiteits Museum is.
Van harte welkom!

Kunst aan zet is de kunstkoopregeling van de Vlaamse Gemeenschap waarbij via een renteloze lening een kunstwerk kan gekocht worden.

Gallery De Mijlpaal
Zeedijk 816 (richting Zwin, einde van de Zeedijk)
8300 Knokke Zoute - België

Dagelijks geopend in juli en augustus

Tentoonstellingszicht De Mijlpaal, Heusden

Boek Vincent was here

Het fotoboek Vincent was here én de speciale editie zijn in het Van GoghHuis Zundert te kijk en te koop.
Het boek ligt ook in Gallery Ronny Van de Velde en Gallery De Mijlpaal in Knokke én in de boekhandels.

Het kan online besteld worden via de webwinkel van vincentwashere.com. Geen verzendkosten voor België en buurlanden.

39 euro, special edition with a print 99 euro

ZICHT is een maandelijkse nieuwsbrief van de Belgische kunstenaar en fotograaf Karin Borghouts. Zij maakt eigen werk en vervult opdrachten voor kunst-, cultuur- en erfgoedinstellingen, uitgeverijen, overheden, architecten.

www.karinborghouts.be

Karin Borghouts, Bareelstraat 32, 2920 Kalmthout, België — +32 (0) 486 36 45 38 — BTW BE 0844 103 304 — Indien u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich uitschrijven via deze link. — Lees deze nieuwsbrief in je browser.